fistart.design

Piramis

A három zenész azonban nem nyugodott bele, hogy véglegesen megszűnjön a zenekar, hiszen a régi nóták hitele és ereje még mindig megragadja a közönséget és nem csak az idősebbeket, hanem a mai generációt is.

A Piramix nevű tribute-zenekar két tagjával, Nyemcsók Jánossal és Vörös Gáborral (ex-Ossian) szövetkeztek a régi-új zenekar létrehozásában. Nyemcsók, akit mindenki csak "Csoki"-ként ismer, gyerekkora óta Piramis rajongó és abszolút hitelesen tudja előadni a dalokat az énekesi poszton, Vörös rutinos, precíz basszus-játéka pedig megteremtheti azt a kemény alapot, amely szükséges.

A Piramis együttes a nyár folyamán több mint 40 előadáson mutatta be koncertprogramját, amelynek műsorán az együttes klasszikus sikerei szerepelnek, többek között olyan legendás rockslágerek mint a "Kóbor Angyal", "Gyere közelebb", "Ajándék", "Szállj fel magasabbra" és a többi ismert dal. Városi rendezvényeken, Rockfesztiválokon, motoros találkozókon, önálló koncerteken szerepelt a zenekar és fellépett Erdélyben,Felvidéken és a Vajdaságban is.

Copyright © PopulArt 2009 | Felhasználási feltételek